Aktuella erbjudanden
Vill du få nyhetsbrevet direkt till din mejl?
Gå med i våran kundklubb genom att fylla i dina uppgifter nedan så missar du inga nyheter!Investera i din egen hälsa!
Hudibalans erbjuder Friskvårdsstund-
En behandling som inleds med massage av rygg och nacke, därefter en ansiktskur med massage av dekolletage, ansikte och skalp. 
Denna behandling ger skön avkoppling för både
kropp och sinne och får dig att komma ner i varv
och slappna av. 
(Behandlingstid ca 60min)
Pris: 775:-
Hos Hudibalans kan du använda både
actiway och e-passi.
Varmt välkommen med din bokning!

Viktig information!

Hej fina kunder!
Här kommer lite information med anledning av de nya skärpta restriktionerna i Gävleborgs län!
Hudibalans har fortsatt öppet som vanligt och arbetar ständigt med att göra miljön och behandlingarna så säkra som möjligt för både dig och mig! Läget följs noggrant och ytterligare åtgärder vidtas vid behov!
I våran bransch är kraven ständigt höga när det gäller hygien men under dessa tider krävs ytterligare åtgärder för att vara så säker det går!
Jag kommer utföra alla behandlingar med munskydd (samt handskar och visir när det behövs).
Som alltid desinficeras allt noggrant.
Tiden mellan kunderna utökas så ni inte behöver mötas i onödan.
Du som kund kommer endast när du känner dig helt frisk och tvättar samt spritar dina händer när du kommer till salongen.
Detta är något ni alla redan varit otroligt hjälpsamma och fina med och om vi fortsätter så kan vi tillsammans hjälpas åt att minska smittspridningen, nu är det viktigare än någonsin att vi hjälps åt.
Vill ni handla produkter men inte vill vistas i butiken nån längre stund kan ni beställa dessa genom att ringa eller skriva till mig via mejl eller direkt på FB eller Instagram så plockar jag iordning det du vill ha och antingen hämtar du i butiken eller så kommer jag ut till dig/bilen och lämnar varorna.
Du kan också få hemleverans om du bor i Gävleområdet utan extra kostnad vid köp över 300:- Gäller även presentkort och giltighetstiden för presentkort förlängs till 2 år.
Du kan enkelt betala med swish eller kort.
Jag säljer hela MARIA ÅKERBERGS sortiment.
Tveka inte att höra av dig för rådgivning eller presenttips! Jag finns här för dig!
Till sist vill jag säga STORT tack till er alla som kommer till salongen för behandlingar och handlar era produkter här för det är ni som gör det möjligt att fortsätta bedriva verksamheten!