Om HUDiBALANS

Hos HUDiBALANS är det du som är i fokus.
Du ska känna att du är viktig och att du blir lyssnad på,
att dina behov blir tillgodosedda och att du får en avslappnande och behaglig upplevelse under din behandling här.


Balans i livet, mellan kropp och själ med en kombination av bra kost, motion, avslappning/vila och att ta hand om sitt inre med alla känslor samt gå på behandlingar regelbundet  är en viktig grund för att må bra!

Vi lever i en värld där allting snurrar väldigt fort och det blir då ännu viktigare att hitta små stunder att stanna upp och landa i sig själv.

Att gå på en ansiktsbehandling, massage eller kroppsbehandling gör inte bara gott åt utsidan, det ger också lugn och frid till själen!

Hos HUDiBALANS är hela människan viktig, inte bara det yttre!

Här ställs höga krav på produkterna och stor vikt läggs vid att de ska vara rena och miljövänliga!
Dessutom är det väldigt viktigt att produkterna är prisvärda!
HUDiBALANS by Malin erbjuder bara det bästa inomhudvård!

Jag som driver HUDiBALANS heter Malin, är hudterapeut har ett brinnande intresse för människors välbefinnande, hälsa som helhet & hudvård såklart!
Jag brinner även för graviditet, födande & den fantastiska kvinnokroppen vilket ledde till att jag utbildade mig till doula.

2014 startade jag HUDiBALANS men tog en paus i företaget efter ett par år av egna hälsoskäl, jag återupptar nu verksamheten igen under sommaren/hösten 2020 då min nuvarande arbetsplats Annas topp till tå försvinner.
Nytt inför nystarten av HUDiBALANS är just att jag också kommer att erbjuda doula tjänster. (En doula ger emotionellt stöd åt en födande kvinna & hennes eventuella partner).

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag varit intresserad av det mesta vad hälsa, kost, skönhets &  hudvård heter.
När jag gick på gymnasiet drabbades jag av akne och mådde väldigt dåligt av detta och provade nog det mesta som finns på marknaden, jag åt också väldigt starka mediciner.
Mina problem gjorde mig ännu mer intresserad av hudvård både för min egen del men också för att kunna hjälpa andra med liknande problem.
Det som till slut blev vändningen för mig var när jag fick balans i mitt innre samt gick på regelbundna ansiktsbehandlingar och ett konsekvent användande av bra produkter.

Av egen erfarenhet vet jag vikten av att ha balans i livet, både inre och yttre!
Jag vet också hur det är och känns att vara drabbad av en jobbig hudåkomma.
Jag är auktoriserad hudterapeut och spaterapeut och har tagit både SHR och ITEC (internationell) examen. 
Jag är medlem i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation) vilket är en kvalitets garanti för alla kunder.

Jag ställer höga krav på bra och rena produkter som hjälper och främjar hudens egna funktion och jag lägger mycket stor vikt vid bra kundbemötande anpassat till varje individs unika behov!

Jag hoppas vi ses i salongen!
Varmt Välkommen!
/Malin